Ziarul electronic al arădenilor

Pui îmbrăcat în muștar franțuzesc

Ingrediente:

jumătate pui (500 de grame)

3-4 linguri muștar franțuzesc

sare, piper, cimbru

50 ml ulei

jumătate kg. cartofi

Mod de preparare:

Se folosește jumătate de pui care se curăță și se spală. Se absoarbe apa cu un servețel de bucătărie. Într-un bol se pregătește „îmbrăcămintea puiului“, muștarul se amestecă cu sare, piper, cimbru, după gust  și 5 ml. ulei adăugat, treptat, ca la maioneza.

Într-un vas de yena se așează cartofii tăiați rondele mai groase, peste cartofi se așează jumătatea de pui și se îmbracă cu amestecul de muștar.

Se toarnă un pahar cu apă și se dă vasul la cuptor, la foc mic, cca două ore.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.