Ingrediente:
un pui
un pachet de tăiței
o ceapă
2 căței de usturoi
două roșii
o lingură de bulion
sare, boabe de piper
două foi de dafin
ulei de măsline
Mod de preparare:
Se taie puiul în bucăți mari. Într-o oală se pune uleiul și se prăjește puiul pe ambele părti, și se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt.
Se dau roșiile pe răzătoare și se amestecă cu o lingură de bulion și se adaugă în oala cu puiul prăjit. Se pune sare, piper și foi de dafin după gust, se adaugă două pahare cu apă și se lasă să fiarbă 20 de min.
Dupa ce s-a fiert un pic puiul se pune compoziția din oală într-un vas adânc se pun tăiții și apa caldăcât să acopere compoziția și se dă la cuptor până se fierb tăițeii.
Se servește cu pătrunjel tăiat mărunt și cu brânză rasă deasupra.
sursa: bucataras.ro