Ziarul electronic al arădenilor

Prăjitură cu banane şi pişcoturi

Ingrediente:

un  kg banane

20 bucăţi pişcoturi

două plicuri cu zahăr vanilat

o esenţă de rom

un plic de budincă vanilie

zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Se curăţă bananele şi se taie în două pe lung. Se aşează într-un vas şi peste ele se adaugă zahărul vanilat, esenţa de rom şi zeama de la lămâie şi se lasă 30 minute.

După aceea se pun în tavă pişcoturile peste care se adaugă bananele împreună cu zeama din vas.

Se prepară budinca conform instrucţiunilor de pe plic.

Se aşează budinca peste banane şi se rade ciocolata. Se dă la rece şi se serveşte după 12 ore.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.