Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pizza cu mozzarella

Ingrediente:

Pentru blat:

400 g făină

250 ml apă caldă

un cub de drojdie proaspătă

4 linguri ulei

un praf de sare

o lingură de zahăr

Umplutura:

200 g kaizer

250 g caşcaval

250 g mozzarella

4-5 ouă

150 g salam (orice fel)

200 g cârnăciori afumaţi

Mod de preparare:

Într-un vas se pune apa călduţă şi drojdia să se dizolve. După câteva minute se pune uleiul, sarea, zahărul şi făina aruncată în ploaie. Se amestecă toate ingredientele până ce devine un aluat greu de amestecat. Se acoperă cu un şervet şi se lasă la dospit. După ce a dospit aluatul, îl întindem foarte bine, după care se pune umplutura dorită. Se unge o tavă cu ulei şi se aşează aluatul şi umplutura şi se dă la cuptor pentru 20-25 de minute.

După ce s-a copt se aşează un prosop de bucătărie peste tava scoasă din cuptor, pentru a nu se întări!

Se serveşte cu sos de roşii sau după caz ketchup.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.