Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Penne cu ciuperci și șuncă

Ingrediente:

o pungă penne

șuncă afumată

o ceapă verde

o roșie

ciuperci

busuioc

smântână lichidă

parmezan

cașcaval

mărar

ulei măsline

sare, piper

Mod de preparare:

Se călește ceapa verde cu puțin ulei de măsline, se adaugă șunca afumată tăiată cubulețe, sare, piper. Se adaugă ciupercile, când scad se adaugă roșiile și la sfârșit smântâna lichidă și frunzele de busuioc tăiate mărunt.

Pennele se fierb în apă cu sare, iar când sunt gata se strecoară cu apă rece.

Într-un bol se amestecă cașcavalul cu parmezanul și mărar. Pennele se pun peste compoziția de ciuperci, se pun într-un vas de yenna și se adaugă amestecul de cașcaval. Se dau la cuptor 15 min.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.