Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu salam și cașcaval

Ingrediente:

200 gr. scoici (paste)

200 gr. salam de vară

un borcan de sos bulion cu măsline

200 gr. cașcaval

o ceapă

200 gr. ciuperci

100 gr. bacon afumat

4 ouă

Mod de preparare:

Într-o cratiță se pun pastele la fiert cu puțină sare.

Separat, se călește salamul, ceapa, tăiate fideluță, se adaugă ciupercile, sosul de bulion cu măsline, cașcavalul ras.

După ce au fiert pastele se strecoară și se adaugă în tigaie peste compoziția făcută, se amestecă să se omogenizeze. Se punem ouăle bătute cu puțină sare și piper, se unge o tavă cu puțin ulei, se adaugă pastele. Deasupra se pune baconul și se dau la cuptor 10 minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.