Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Paste cu dovlecei şi ricotta

Ingrediente:

300 grame paste

o şalotă, pe care o tocăm fin

două linguri ulei de măsline

3 căţei de usturoi

250 grame ricotta

50 grame de parmezan

busuioc tocat şi câteva fire păstrate întregi

coaja rasă de la o lămâie

4 dovlecei feliaţi

50 grame seminţe prăjite de pin

Mod de preparare:

Pentru început încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare. Apoi, sotăm şalota şi dovleceii timp de aproximativ 8 minute până când devin moi. În momentul în care încep să capete culoare, adăugăm usturoiul şi mai lăsăm două minute.

Pastele le vom fierbe conform instrucţiunilor de pe pachet, după care le scurgem bine, însă mai păstrăm deoparte puţină apă. Apoi amestecăm pastele cu dovleceii şi cu busuiocul, cu coaja rasă de lămâie, seminţele de pin şi parmezanul. Asezonăm, presărăm ricotta şi amestecăm.

Când servim, preparăm puţin parmezan pe deasupra şi decorăm cu frunze de busuioc.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.