Ingrediente:
un muschiuleț de porc
o roșie
un ardei roșu
4-5 căței de usturoi
ulei de măsline
boia, cimbru, vegeta
6-7 cartofi
2 morcovi
Mod de preparare:
Se taie muschiulețul de porc astfel încât să se obține o fâșie mai subțire și întreagă. Se bate carnea pe ambele părti. Se toacă mărunt roșia și ardeiul, se zdrobesc cățeii de usturoi apoi se toacă mai mărunt.
Se amestecă uleiul, roșia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua și vegeta.
Se întinde acest amestec peste bucata de carne apoi se rulează. Se așează rulada într-un vas termorezistent în care s-a pus puțină apă și se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 minute se adaugă morcovii tăiați bucăți mai mari și cartofii întregi. Dacă este nevoie se mai adaugă puțină apă.
Se lasă la cuptor până se rumenesc ușor.
sursa: bucataras.ro