Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mușchiuleț de porc umplut

Ingrediente:

un muschiuleț de porc

o roșie

un ardei roșu

4-5 căței de usturoi

ulei de măsline

boia, cimbru, vegeta

6-7 cartofi

2 morcovi

Mod de preparare:

Se taie muschiulețul de porc astfel încât să se obține o fâșie mai subțire și întreagă. Se bate carnea pe ambele părti. Se toacă mărunt roșia și ardeiul, se zdrobesc cățeii de usturoi apoi se toacă mai mărunt.

Se amestecă uleiul, roșia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua și vegeta.

Se întinde acest amestec peste bucata de carne apoi se rulează. Se așează rulada într-un vas termorezistent în care s-a pus puțină apă și se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 minute se adaugă morcovii tăiați bucăți mai mari și cartofii întregi. Dacă este nevoie se mai adaugă puțină apă.

Se lasă la cuptor până se rumenesc ușor.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.