Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Friptură de carne tocată la tavă

Ingrediente:

3 bucăţi piept de pui fără os

3 ouă

o legătură de ceapă verde

un ardei kapia roşu

un morcov mediu

o ceapă roşie

5 căţei de usturoi

5 linguri ulei

o lingură plină de muştar

o lingură şi jumătate de sare (sau după gust)

piper

un praf de turmeric

100 ml. suc de roşii cu ardei (ketchup)

1/2 linguriţă cimbru uscat

3 linguri fulgi de ovăz

două linguri apă minerală

Mod de preparare:

Într-o tigaie se pune uleiul şi se sotează ceapa roşie tocată cu usturoiul tocat şi cimbrul uscat iar la final praful de turmeric.

Se toacă carnea la maşină împreună cu ceapa verde, morcovul şi ardeiul kapia.

Într-un vas mare se pune carnea tocată şi peste ea, ceapa cu usturoiul care s-au sotat şi răcit, ouăle, fulgii de ovăz, sarea, apa minerală, muştarul, sucul de roşii şi ardeiul, piperul. Se amestecă să se omogenizeze bine compoziţia.

Se tapetează tava cu hârtie de copt, se aşează compoziţia, se nivelează şi se coace la cuptorul încins la 180 de grade timp de o oră.

Se taie caldă şi se poate servi ca aperitiv, sau ca fel principal alături de piure de cartofi sau de legume.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.