Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ficăței cu prosciuto și usturoi

Ingrediente:

un kg. ficat pui

un pahar de lapte

100 ml ulei măsline

150 gr. prosciuto crudo feliat

50 ml coniac

5 căței usturoi

nucșoară

oregano

piper, sare

pătrunjel verde

ardei roșu

Mod de preparare:

Se curăță ficățeii de pielițele albe și se țin o oră cel puțin în frigider acoperiți cu lapte. Se scurg ficățeii și se condimentează cu nucșoară, piper și oregano.

Se împachetează ficățeii în prosciutto. Se fixează cu ajutorul unei scobitori. Într-o tigaie încăpătoare se pun la prăjit în ulei usturoiul tocat și imediat ficățeii.

Se stropesc cu coniac și se pune capacul. Când lichidul a scăzut se întoarc ficățeii să se prăjească și pe partea ceialaltă.

Se sărează. Se scot scobitorile și se servesc cu mult pătrunjel și ardei roșu tocat.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.