Ziarul electronic al arădenilor

Desert cu mascarpone şi zmeură

Ingrediente:

3 ouă

150 gr. zahăr pudră

esenţă vanilie

un praf de sare

250 gr. mascarpone

250 gr. zmeură

10 pişcoturi

Pentru decor:

50 gr. zmeură

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se bat cu zahărul pudră. Se adaugă crema mascarpone treptat şi se încorporează.

Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi se încorporează uşor în crema de gălbenuşuri, alături de esenţa de vanilie. Se adaugă zmeura şi se amestecă. Se lasă la frigider minim 30 de minute, apoi se pune în castronele şi se serveşte cu pişcoturi. Se decorează cu zmeură.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.