Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Crap la cuptor

Ingrediente:

un crap – 1.5 – 2 kg

legume: ceapă, morcov, ardei, roșii

o lamâie

un pahar vin alb,

ulei,

boabe de piper

1-2 foi dafin

2-3 căței usturoi

Mod de preparare:

Se pregătește peștele, se curăță , se spală, se dă cu sare și piper, se pune într-o tavă  pe un pat de legume, se toarnă  vinul și uleiul, se pun boabele de piper și foile de dafin, lămâia se taie feliuțe se pun și pe peste și înăuntrul lui.

Se ține la cuptor cam 25-30 de minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.