Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de văcuță cu broccoli

Ingrediente:

un rasol de vită

2 morcovi mari

2-3 cartofi

o ceapă albă

o bucată de țelină

două roșii mici

două linguri de bulion

câteva buchețele de broccoli

vegeta,piper alb

2-3 linguri de ulei de măsline

pătrunjel proaspăt

Ingrediente:

Ceapa se toacă mărunt, un morcov se dă pe răzătoarea mică, iar celălalt se taie rondele, țelina se taie cubulețe și se pun toate la călit în ulei de măsline.

Rasolul de vită se pune la fiert cam 30 minute, se scoate din oală și se taie cubulețe.

Se adaugă legumele călite, împreună cu carnea tăiată în oala de ciorbă și se lasă la foc mic să fiarbă.

Când legumele sunt aproape fierte se pun roșiile tăiate cubulețe, condimentele, bulionul, mazărea și buchețelele de broccoli tăiate bucăți mai mici.

Când e gata se pune pătrunjelul proaspăt tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.