Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de pui cu varză și zucchini

Ingrediente:

jumătate piept de pui

o varză mică

2 morcovi

o ceapă albă sau roșie

2 zucchini

ulei de măsline

o cană de bulion

leuștean uscat

pătrunjel proaspat

vegeta, piper alb

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune întreg la fiert în apă cu o lingură de vegeta și se ia spuna după ce începe să fiarbă.

Varza se taie fâșii, se pune într-o strecurătoare, și se lasă deoparte.

Morcovii se taie în patru, iar ceapa se toacă mărunt. Se pun la călit în puțin ulei de măsline, după care se adaugă în oala de ciorbă peste pieptul de pui.

Se adaugă și varza și se lasă la foc mic să fiarbă.

Zucchini se curăță de semințe și se taie felii puțin mai grosuțe, se adaugă când legumele sunt aproape fierte.

Pieptul de pui se scoate pe o farfurie și se taie bucățele.

Se pun condimentele și bulionul.

Pătrunjelul se toacă mărunt și se pune la sfârșit.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.