Ingrediente:
jumătate piept de pui
o varză mică
2 morcovi
o ceapă albă sau roșie
2 zucchini
ulei de măsline
o cană de bulion
leuștean uscat
pătrunjel proaspat
vegeta, piper alb
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune întreg la fiert în apă cu o lingură de vegeta și se ia spuna după ce începe să fiarbă.
Varza se taie fâșii, se pune într-o strecurătoare, și se lasă deoparte.
Morcovii se taie în patru, iar ceapa se toacă mărunt. Se pun la călit în puțin ulei de măsline, după care se adaugă în oala de ciorbă peste pieptul de pui.
Se adaugă și varza și se lasă la foc mic să fiarbă.
Zucchini se curăță de semințe și se taie felii puțin mai grosuțe, se adaugă când legumele sunt aproape fierte.
Pieptul de pui se scoate pe o farfurie și se taie bucățele.
Se pun condimentele și bulionul.
Pătrunjelul se toacă mărunt și se pune la sfârșit.
sursa: bucataras.ro