Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de fasole verde cu afumătură

Ingrediente:

un kg. fasole verde

400 gr. coaste afumate

3-4 roșii mari

o ceapă mare

2 morcovi

jumătate țelină

2 ardei kapia

frunze pătrunjel și țelină

2-3 căței usturoi

puțin ulei

sare, piper

Mod de preparare:

Fasolea se rupe bucățele, legumele se spală bine și se taie cubulețe. Într-o cratiță se pune puțin ulei și se călesc legumele pe rând. Când legumele s-au călit se pun coastele tăiate și se lasă să dea în clocot cu o cană de apă. Se pune cu apa și se lasă să fiarbă ciorba. Când legumele și carnea de pe coaste au fiert se adaugă cățeii de usturoi tăiați feliuțe, frunzele de țelină și pătrunjel, sare, piper după gust.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.