Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de cartofi cu fasole verde

Ingrediente:

o ceapă

o mână zarzavat (morcov, păstârnac, ardei, țelina)

pătrunjel

două linguri smântână

fidea

o mână fasole verde

3 cartofi

borș

leuștean

mărar

Mod de preparare:

Se curăță ceapa, se spală, se taie fin. Se pune în oală ceapa, zarzavatul și o cană de apă și se dă la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată în două, cartofii tăiați cuburi și se lasă la fiert. Când legumele sunt fierte se adaugă smântâna, fideaua și borșul după gust. Se pune o lingură de ulei. Înainte de a se lua de pe foc se adaugă verdeața tăiată mărunt. Se servește cu ardei iute în oțet.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.