Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cartofi cu muștar și usturoi

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviți

pentru sos:

o linguriță muștar (dulce sau iute, după gust)

o lingură ulei (de masline, dar merge foarte bine și cel de floarea soarelui)

3 căței de usturoi potriviți

oregano uscat ( sau cimbru uscat)

sare și piper după gust

Mod de preparare:

Curățăm cartofii de coajă, îi tăiem cubulețe (1X1 cm). Facem sosul amestecând muștarul, usturoiul pisat, uleiul, cimbrul, sarea și piperul. Turnăm sosul peste cartofi și începem să amestecam bine. Punem hârtie de copt în tava mare a cuptorului, turnăm cartofii îmbăiați în sos și punem totul la cuptor, la 210 grade timp de 35 minute, până devin aurii.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.