Ziarul electronic al arădenilor

Bruschete cu roşii şi praz

Ingrediente:

6 felii de pâine multicereale

6 linguri ulei de arahide

150 gr. caşcaval ras

o bucată de praz (cca 15 cm)

3 roşii

ierburi de Provence

sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Se aşează feliile de pâine în tava pe hârtie de copt. Se ung feliile de pâine cu ulei de arahide.

Se presează puţin caşcaval ras peste feliile de pâine unse.

Se aşează rondele de praz, apoi se presară din nou caşcaval ras.

Se dă tava la copt pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit.

Se scoate tava din cuptor,  se aşează felii de roşii, se condimentează bruschetele cu sare, piper şi ierburi de Provence, se opreşte cuptorul dar se mai introduce tava pentru cca. două minute în cuptorul cu temperatura ridicată.

Se servesc cât sunt fierbinţi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.