Ziarul electronic al arădenilor

Brioșe cu salam și cașcaval

Ingrediente:

300 gr. făină

300 ml. lapte

160 gr. ciuperci din conservă

160 gr. cașcaval

100 gr. salam

3 ouă

3 linguri ulei

un plic praf de copt (10 g)

sare

ulei

Mod de preparare:

Se dă drumul la cuptor pentru a se încălzi. Într-un castron se bat ouăle, peste care se adaugă laptele, uleiul, ciupercile clătite și scurse, cașcavalul dat pe răzătoarea mare și sarea.

Făina se amestecă cu praful de copt, apoi se pune peste compoziția lichidă și se omogenizează. Salamul se taie cubulețe și se prăjește, apoi se pune în castronul cu aluat și se încorporează.

Formele de brioșe se ung cu ulei, se umplu cu compoziția rezultată și peste ele se presară cașcavalul, ciupercile și salamul păstrate pentru decor. Apoi se așează într-o tavă și se introduc la cuptor până când se rumenesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.