Ziarul electronic al arădenilor

Tocăniţă de cartofi

Ingrediente:

un kg cartofi albi

o ceapă potrivită

2 ardei diferit coloraţi

o roşie

3-4 linguri de ulei

o foaie de dafin

câteva boabe de piper

sare şi piper după gust

puţin usturoi granulat

pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Curăţăm cartofii, îi spălăm şi îi tăiem cubuleţe. Ardeiul şi ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Roşia se taie bucăţi după spălare. Călim ceapa, ardeii şi roşia în ulei. Adăugăm sare şi piper, foaia de dafin, apoi cartofii tăiaţi cubuleţe. Punem apa în cratiţă, cât să acopere toate legumele. Fierbem la foc mic până scade apa.

Presărăm usturoi granulat şi pătrunjel verde tocat şi servim cu murături.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.