Ziarul electronic al arădenilor

Stufat de pui

Ingrediente:

două pulpe de pui

două legături de ceapă verde spălată și curățată

o legătură de usturoi verde spălat și curățat

o legătură de pătrunjel verde

două roșii

ulei

sare

piper

Mod de preparare: 

În uleiul încins se prăjește puțin carnea de pui până capătă o culoare aurie. Se adaugă ceapa și usturoiul tocate potrivit de mare. Se adagă o cana cu apă, cât să se acopere carnea și verdeața. Se lasă totul la foc mic, să fiarbă carnea și să se îmbine aromele. Cand s-a fiert carnea, se adaugă cele doua roșii mixate și făcute pastă. Se mai lasă două minute la fiert și se  adaugă sare și piper după gust. Se ia de pe foc și se pune pătrunjelul verde, tocat fin.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.