Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Stufat de pui

Ingrediente:

două pulpe de pui

două legături de ceapă verde spălată și curățată

o legătură de usturoi verde spălat și curățat

o legătură de pătrunjel verde

două roșii

ulei

sare

piper

Mod de preparare: 

În uleiul încins se prăjește puțin carnea de pui până capătă o culoare aurie. Se adaugă ceapa și usturoiul tocate potrivit de mare. Se adagă o cana cu apă, cât să se acopere carnea și verdeața. Se lasă totul la foc mic, să fiarbă carnea și să se îmbine aromele. Cand s-a fiert carnea, se adaugă cele doua roșii mixate și făcute pastă. Se mai lasă două minute la fiert și se  adaugă sare și piper după gust. Se ia de pe foc și se pune pătrunjelul verde, tocat fin.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.