Ziarul electronic al arădenilor

Spumă de căpşuni cu fulgi de ciocolată

Ingrediente:

500 g căpşuni

4 albuşuri

8 linguri zahăr tos

un praf de sare

fulgi de ciocolată amăruie

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală foarte bine căpşunii sub jet de apă rece. Se pun câteva secunde în robot să se zdrobească uniform.

Albuşurile se bat spumă cu praful de sare şi 8 linguri de zahăr tos.

Se adaugă peste trei sferturi din albuşurile bătute şi trei sferturi din cantitatea de căpşuni pasaţi, iar restul se păstrează pentru decor.

Se mixează uşor albuşurile cu pasta obţinută (căpşunii pasaţi), apoi se împarte spuma în boluri, se decorează cu spumă albă de albuşuri rămasă, cu restul de căpşuni pasaţi şi fulgi de ciocolată.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.