Ziarul electronic al arădenilor

Șnițele în sos de ciuperci

Ingrediente:

3 bucăți mușchi de porc

o ceașcă făină

100 g unt

3 linguri ulei de măsline

100 g kaiser

două fire ceapă verde

400 g ciuperci

două linguri suc de lămâie

200 ml smântână lichidă

două lingurițe muștar

sare, piper

Mod de preparare:

Carnea condimentată cu sare și piper se trece prin făină apoi se pune la prăjit în tigaia cu ulei și unt, după care se scoate pe o farfurie.

În aceeași grăsime se pune kaiserul cubulețe, ceapa tăiată mărunt și ciupercile curățate și stropite cu zeama de lămâie. După ce a scăzut bine, se adaugă o cană cu apă și se lasă să fiarbă 20 minute, după care se adaugă smântâna, muștarul, șnițelele și se mai lasă pe foc 15 minute.

Se servește cu verdeață deasupra.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.