Ingrediente:
200 fgr. piept de pui
100 gr. brânză telemea
două fire usturoi verde
300 gr. cartofi noi
mărar
sare, piper, curry
Mod de preparare:
Cartofii se curăță, spală și se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curăță, spală și se taie mărunt.
Brânza se mărunțește cu mâna și se amestecă cu usturoiul.
Pieptul de pui se taie bucati care să poată fi rulate mai apoi.
Fiecare bucată se bate bine, ca pentru șnițel, se presară cu sare, piper, curry și se umple cu brânză cu usturoi. Se rulează, având grijă să se introducă capetele înăuntru și se fixează cu scobitori dacă e nevoie.
Rulourile se dau prin ou bătut și apoi prin pesmet.
Se prăjesc în ulei.
Cartofii se lasă la fiert până când pot fi striviți cu ușurință.
Se scot din apă, se strivesc grosier, se potrivesc de sare și se adaugă restul de brânză și usturoi cât sunt fierbinți. Se omogenizează ușor și se adaugă mărarul, tăiat mărunt.
sursa: bucataras.ro