Ziarul electronic al arădenilor

Rulouri de dovlecel cu bacon

Ingrediente:

2 dovlecei zucchini

100 gr. bacon feliat foarte subțire

50 ml ulei

sare

Mod de preparare:

Dovlecii se taie pe lungime fâșii subțiri. Se sărează fiecare felie și se lasă să stea puțin așa.

Într-o tavă se pune uleiul la încins, și se prăjesc puțin bucățile de dovlecel pe o parte și pe alta, până se înmoaie puțin și capătă culoare. Se scot pe un șervețel ca să se absoarbă uleiul în exces.

Când sunt încă călduțe se ia câte o fâșie de dovlecel și una de bacon și se rulează împreună. Se pun pe un băț de frigăruie (câte 3 rulouri pe un băț) și se așează într-o tavă care se pune la cuptor pentru 20 minute. Se lasă la răcitși se servesc cu sos de usturoi cu smântână.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.