Ziarul electronic al arădenilor

Ruladă de porc

Ingrediente:

o bucată de carne de porc afumată

o bucată de cârnat afumată

250 gr. carne tocată

un morcov fiert

1/2 ardei gras roșu

două ouă

Mod de preparare:

Bucata de carne afumată se taie în așa fel încât să aibă o formă cât de cât dreptunghiulară. Se fierbe morcovul și taie cubulețe, ardeiul se taie cubulețe mici și se pune la călit împreună cu carnea tocată. Se călește până se înmoaie ardeiul și carnea își schimbă culoarea.

Se scoate într-un castron și se lasă să se răcorească, se adaugă morcovul și ouăle și se omogenizează. Se întinde bucata de carne pe hârtie de copt, deasupra se întinde umplutura și se așaeză cârnatul. Se rulează, strângând bine hârtia de copt apoi se leagă strâns. Se dă la cuptor, la foc mediu spre mic cca două ore.

Se scoate din cuptor, se taie sfoara, se scoate rulada din hârtie, se așează pe platou, se taie când e rece.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.