Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente:

6 pulpe pui (cca1,5 kg)

4 morcovi

jumătate țelină

două rădăcini pătrunjel

sare, piper, puțină boia, vegeta

două cepe

un cățel usturoi

un ardei galben

50 ml ulei

Mod de preparare:

Se curăță bine pulpele și se spală, se pun într-o oală împreună cu zarzavatul curățat și spalat. Se lasă să dea câteva clocote, apoi se scot pulpele și se așează într-o tavă, se potrivesc de sare, piper și vegeta, apoi se presară pe fiecare pulpă puțină boia și ulei.

Se introduce tava în cuptorul încins la 180 grade, lăsându-le pentru 15 minute, apoi se scoate și zarzavatul din supa se așaeză lânga pulpe și se mai lasă pentru 5 minute să se gratineze.

Se servește cu diverse garniture și salate.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.