Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente:

6 pulpe pui (cca1,5 kg)

4 morcovi

jumătate țelină

două rădăcini pătrunjel

sare, piper, puțină boia, vegeta

două cepe

un cățel usturoi

un ardei galben

50 ml ulei

Mod de preparare:

Se curăță bine pulpele și se spală, se pun într-o oală împreună cu zarzavatul curățat și spalat. Se lasă să dea câteva clocote, apoi se scot pulpele și se așează într-o tavă, se potrivesc de sare, piper și vegeta, apoi se presară pe fiecare pulpă puțină boia și ulei.

Se introduce tava în cuptorul încins la 180 grade, lăsându-le pentru 15 minute, apoi se scoate și zarzavatul din supa se așaeză lânga pulpe și se mai lasă pentru 5 minute să se gratineze.

Se servește cu diverse garniture și salate.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.