Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pulpe de pui cu legume

Ingrediente:

8 pulpe de pui dezosate

450 g legume (broccoli, conopidă, morcovi)

o linguriță ierburi de provence

100 ml vin alb sec

două linguri ulei de măsline

două linguri pastă de tomate

sare, piper

Mod de preparare:

Spălăm pulpele de pui și le condimentăm cu sare și piper (de preferat proaspăt măcinat). Într-o tavă aranjăm pulpele și legumele (proaspete sau congelate) Condimentăm cu ierburile de provence. Stropim cu ulei și vin alb. Amestecăm pasta de tomate cu 100 ml apă și stropim totul din tavă. Se dă la cuptor pentru circa o oră.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.