Ziarul electronic al arădenilor

Pui umplut cu ciuperci

Ingrediente:

un pui

două cepe

un morcov

o căpățână usturoi

un borcan ciuperci (800 g)

o legătură pătrunjel

o lingură sos roșii

sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

Ceapa se taie mărunt și se punem într-o tigaie cu ulei încins. Morcovul se dă pe răzătoarea mare după care se adaugă peste ceapă. Se amestecă bine din când în când să nu se lipească.

Când au început să-și schimbe culoarea se adaugă usturoiul zdrobit ți ciupercile tăiate mărunt.

Se mai lasă cam 2-3 min. după care se ia tigaia de pe foc.

Se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt, sarea, cimbrul și piperul, se amestecă bine după care se umple puiul.

Se prinde cu două scobitori pielița de puipeste umplutură, se pune sos de roșii și o ceșcuță cu apă și se dă la cuptorul încins timp de o oră până se rumenește.

sursa: bucătăras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.