Ingrediente:
un pui
două cepe
un morcov
o căpățână usturoi
un borcan ciuperci (800 g)
o legătură pătrunjel
o lingură sos roșii
sare, piper, cimbru
Mod de preparare:
Ceapa se taie mărunt și se punem într-o tigaie cu ulei încins. Morcovul se dă pe răzătoarea mare după care se adaugă peste ceapă. Se amestecă bine din când în când să nu se lipească.
Când au început să-și schimbe culoarea se adaugă usturoiul zdrobit ți ciupercile tăiate mărunt.
Se mai lasă cam 2-3 min. după care se ia tigaia de pe foc.
Se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt, sarea, cimbrul și piperul, se amestecă bine după care se umple puiul.
Se prinde cu două scobitori pielița de puipeste umplutură, se pune sos de roșii și o ceșcuță cu apă și se dă la cuptorul încins timp de o oră până se rumenește.
sursa: bucătăras.ro