Ingrediente:
6 mere mici
5-6 pulpe pui dezosate
ardei iute
susan negru, curry
2 morcovi
5-6 ciuperci proaspete
nucșoară
sos soia
ulei de măsline
2 catei de usturoi
Tăiței chinezești pentru garnituri
Mod de preparare
Pulpele de pui se marineaza puțin în sos soia, nucșoară ,curry și ardei iute. Merele se curăță de coajă și se taie bucăți mici neuniforme, apoi se pun într-o tigaie cu ulei de măsline încins și se lasă câteva minute la foc. Se adaugă peste ele susan negru și ciupercile tăiate bucățele potrivite ca și mărime și se lasă să se înmoaie puțin.
După ce pulpele au stat cam o jumătate de oră la marinat, se scot și se pun într-o tigaie cu ulei încins și se lasă până s-au rumenit pe ambele părți, apoi se mută într-o cratiță împreună cu merele, ciupercile și usturoiul tăiat mărunt și se bagă la cuptor 30 minute.
Morcovii se taie fâșii și se călesc în tigaie împreună cu 2 căței de usturoi, apoi se adaugă peste ei tăițeii chinezești fierți în prealabil conform indicațiilor de pe ambalaj.
sursa: bucataras.ro