Ziarul electronic al arădenilor

Pui cu ardei, ciuperci și maghiran

Ingrediente:

un pui

5-6 căței de usturoi

50 gr. unt

o linguriță maghiran

250 ml. vin alb

2 ardei verzi

2 ardei roșii

2-3 roșii

10 ciuperci

sare, piper

Mod de preparare:

Se taie puiul în 4 și se condimentează cu sare, piper, iar cu amestecul făcut din usturoiul tocat mărunt amestecat cu unt moale se ung bucățile de pui.

Acestea se așeaza într-un vas termorezistent, se presară maghiran și se dă la cuptor. După aproximativ 20 min. se adaugă vinul cu care s-a stropit puiul pentru a nu se usca.

Roșiile se decojesc și se taie. Ardeii se taie feliuțe. După aproximativ 40 de minute se adaugă roșiile, ardeii și ciupercile tăiate în două sau trei. Se reintroduce la cuptor după ce s-a amestecat ușor. Când se rumenește poate fi servit.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.