Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu bundincă și căpșuni

Ingrediente:

3 ouă

8 linguri de ulei

8 linguri de lapte

4 linguri zahăr

7 linguri de făină

două linguri de cacao

un plic praf de copt

umplutura:

un plic budincă de vanilie

400 ml lapte

două-3 linguri zahăr

căpșuni (proaspeți, congelați sau din compot)

zahăr pudră

Mod de preparare:

Se pregătește budinca conform instrucțiunilor de pe plic și se lasă la răcit.

Pentru blat se mixează albușurile cu un praf de sare, se adaugă zahărul și se mixează în continuare până se topește zahărul. Se adaugă pe rând gălbenușurile amestecând bine după fiecare, apoi uleiul și laptele.

Se adaugă făina cernută cu praful de copt și cacao, se amestecă ușor cu o lingură. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu un poș pentru ornat se punem budinca alternând cu căpșunii.

Se punem în cuptorul preîncălzit pentru 35 minute. Se pudrează cu zahăr praf când este rece.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.