Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pilaf cu ciuperci

Ingrediente:

500 g ciuperci

o ceapă mare

50 ml ulei

o cană orez cu bob rotund

4 căni apă

sare, piper

Mod de preparare:

În vasul cu ulei încins călim ceapa tăiată mărunt, adăugăm ciupercile curățate și feliate, după ce s-a evaporat apa din ele, adăugăm orezul spălat și bine scurs, lăsăm câteva minute amestecând mereu, adăugăm o linguriță de sare, apa apoi dăm vasul la cuptor 20min, până se umflă orezul și nu mai are apă; scoatem vasul acoperim iar după 30 min putem servi cu piper deasupra și verdeața.

sursa: bucatatras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.