Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Macaroane cu brânză sărată

Ingrediente:

400 gr. paste (orice fel)

350 ml. lapte

200 gr. brânză sărată

70 gr. unt

o lingură de făină

sare și piper (după gust)

Mod de preparare:

Pastele se pregătesc conform indicațiilor de pe pachet. După ce acestea s-au fiert, se lasă într-o sită să se scurgă foarte bine.

În tigaia rece se pune untul și se topește ulor la foc mijlociu, după care se adaugă lingura de făină și se amestecă foarte bine pentru a nu se forma cocoloașe. Când începe să facă ușor spumă, se adaugă laptele și se amestecă până când se îngroașă. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se trage apoi tigaia de pe foc și se adaugă brânza rasă și se amestecă până când s-a topit. Peste sosul de brânză cald se pun pastele și se amestecă foarte bine pe foc mic până când pastele sunt complet acoperite de sos. Se servesc fie calde, fie reci.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.