Ingrediente:
350 gr. paste (penne)
200gr. şuncă de Praga
200 gr. Kaizer
100 gr. parmezan ras
500 gr. ciuperci champignons
300 gr. sos de roşii
3 buc. mozzarela
3 linguri ulei de măsline
100 gr mazăre congelată
o linguriţă busuioc uscat
o linguriţă oregano uscat
sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele după instrucţiunile de pe ambalaj, se lasă la scurs şi la răcit. Se prăjeşte bine kaizerul, tăiat cubuleţe. Se scoate kaiserul şi se pun ciupercile cu puţină sare şi se lasă să se prăjească puţin.
Se taie mozzarela cubuleţe, şunca tot cubuleţe şi se pun într-un bol împreună cu pastele, ciupercile, kaizerul, sosul de roşii, mazărea congelată, jumătate de parmezan, oregano, busuioc, sare şi piper şi se mestecă bine. Se pune totul într-o tavă şi se presară restul de parmezan.
Se încinge cuptorul la 200°C. Se dă tava la cuptor pentru 20-30 de minute până se rumenesc puţin.
sursa: bucataras.ro