Ziarul electronic al arădenilor

Penne la cuptor

Ingrediente:

350 gr. paste (penne)

200gr. şuncă de Praga

200 gr. Kaizer

100 gr. parmezan ras

500 gr. ciuperci champignons

300 gr. sos de roşii

3 buc. mozzarela

3 linguri ulei de măsline

100 gr mazăre congelată

o linguriţă busuioc uscat

o linguriţă oregano uscat

sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele după instrucţiunile de pe ambalaj, se lasă la scurs şi la răcit. Se prăjeşte bine kaizerul, tăiat cubuleţe. Se scoate kaiserul şi se pun ciupercile cu puţină sare şi se lasă să se prăjească puţin.

Se taie mozzarela cubuleţe, şunca tot cubuleţe şi se pun într-un bol împreună cu pastele, ciupercile, kaizerul, sosul de roşii, mazărea congelată, jumătate de parmezan, oregano, busuioc, sare şi piper şi se mestecă bine. Se pune totul într-o tavă şi se presară restul de parmezan.

Se încinge cuptorul la 200°C. Se dă tava la cuptor pentru 20-30 de minute până se rumenesc puţin.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.