Ziarul electronic al arădenilor

Penne cu pui şi ciuperci

Ingrediente:

jumătate piept de pui

o mână de ciuperci

3 linguri de ulei

200 gr. paste penne

sare şi piper după gust

jumătate linguriţă bobiţe de muştar

un praf de curry

pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se curăţă şi spală ciupercile apoi se feliază. Pieptul de pui se spală şi se taie felii.

Se prăjeşte în ulei, se adaugă sare şi piper. După ce s-a prăjit cât să-şi schimbe culoarea, se adaugă ciupercile feliate. Se lasă să fiarbă la foc mic până scade apa.

Se pun pastele la fiert în apă cu sare şi se lasă să fiarbă respectând instrucţiunile de pe ambalaj.

Se strecoară, se trec sub jet de apă, după care se pun peste carne şi ciuperci.

Se adaugă praful de curry şi pătrunjelul verde tocat şi se servesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.