Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Paste la tavă

Ingrediente:

400 gr de paste

4 ouă

100 gr smântână

200 gr caşcaval

300 gr şuncă presată (jambon)

sare, piper

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert cu puţină sare. Când s-au fiert, se clătesc cu apă rece şi se lasă la scurs. Separat se bat ouăle cu smântâna, sarea şi piperul. Se taie cubuleţe şunca presată şi caşcavalul. Într-o tavă din yena se pun pastele fierte amestecate cu şunca presată şi caşcavalul iar deaspra se toarnă ouăle bătute cu smântâna. Se dă tava la cuptor pentru 30 minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.