Ziarul electronic al arădenilor

Paste la cuptor

Ingrediente:

400 gr. paste

200 gr. brânză

200 gr. șuncă

sare

unt pentru uns forma

câteva linguri de smântână

Mod de preparare:

Într-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc. Când apa clocotește, se pun pastele. Se lasă să fiarbă în funcție de timpii indicați pe pachet. Când sunt fierte, se iau de pe foc și se scurg într-o strecurătoare. Brânza se dă pe răzătoare, iar șunca se taie felii mici, subțiri. Pastele scurse se amestecă cu brânza și șunca.

Se unge cu unt un vas rezistent la foc. Se răstoarnă pastele, iar deasupra se acoperă cu câteva linguri de smântână.

Se dau la cuptor până se rumenesc deasupra.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.