Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu ciuperci şi pancetta

Ingrediente:

500 gr. paste

8 ciuperci potrivite

o cutie pancetta cuburi

jumătate de ceapă

pătrunjel

sare

ulei măsline

lapte

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, se taie felii, se pun într-o tigaie de paste cu ulei de măsline la călit.Apoi se adaugă pancetta, ceapa tăiată mărunt, sare, un păhărel de apă şi se lasă pe foc până ciupercile sunt făcute. Apoi se adaugă jumătate pahar lapte şi se amestecă bine. În acest timp se fierb pastele, se scurg, se adaugă peste ciuperci, se pune sare, piper şi se amestecă încontinuu pentru a nu se prinde laptele. Se adaugă pătrunjel şi se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.