Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ouă în cuiburi

Ingrediente:

4 gălbenușuri

4 albușuri

două fire ceapă verde

două mâini parmezan

câteva felii bacon

puțină boia

sare

piper

Mod de preparare:

Se bat albușurile bine de tot, apoi se adaugă baconul și ceapa mărunțite, parmezanul și boia. Pe o tava acoperită cu hârtie de copt se montează din amestescul obținut niște cuiburi, iar mijlocul se lasă neumplut.

Se introduce tava în cuptor (190 grade) pentru 3 minute, apoi se scoate și se adaugă cu grijă gălbenușurile. Se condimentează cu puțină sare și piper.

Se reintroduce în cuptor pentru aproximativ 5-10 minute, până cuiburile se rumenesc.

Sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.