Ziarul electronic al arădenilor

Melci cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:

o foaie de aluat pentru foietaj

200 gr cașcaval

o roșie mică

4 felii șuncă de pui

frunze proaspete de busuioc

un gălbenuș de ou pentru uns

Mod de preparare:

Se lasă foaia de aluat să se dezghețe.

Cașcavalul se dă pe răzătoare, roșia se taie cubulețe. Se întinde foaia de aluat și se presară pe ea cașcaval ras cât să o acopere bine. Deasupra se pun cubulețele de roșii, frunzele de busuioc mărunțite și feliile de șuncă.

Se rulează foaia, dupa care se taie felii de 2 cm lățime, care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.  Se ung melcii cu gălbenuș de ou și se pun în cuptorul deja încins la 200 grade, cam 25 minute, până se rumenesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.