Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mâncare de ciuperci

Ingrediente:

500 gr. ciuperci (champinion)

două cepe mari (sau 6 cepe mici)

3-4 linguri de ulei

o linguriță vegeta

o linguriță boabe de muștar

puțin piper măcinat

câteva boabe de piper

Mod de preparare:

Se curăță ceapa și ciupercile și se spală. Ceapa se trece prin robot, apoi se călește în ulei. Se adaugă condimentele. Pălăriile ciupercilor se taie în 4, codițele se trec prin robot.

Se adaugă codițele mărunțite peste ceapa călită, se pune o jumătate de cană cu apă, se lasă să fiarbă la foc mic 15 minute.

Se adaugă palariile ciupercilor tăiate în 4 și se lasă să fiarbă la foc potrivit până scade apa.

Se servește cu salată de varză creață.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.