Ziarul electronic al arădenilor

Mâncare de ciuperci

Ingrediente:

500 gr. ciuperci (champinion)

două cepe mari (sau 6 cepe mici)

3-4 linguri de ulei

o linguriță vegeta

o linguriță boabe de muștar

puțin piper măcinat

câteva boabe de piper

Mod de preparare:

Se curăță ceapa și ciupercile și se spală. Ceapa se trece prin robot, apoi se călește în ulei. Se adaugă condimentele. Pălăriile ciupercilor se taie în 4, codițele se trec prin robot.

Se adaugă codițele mărunțite peste ceapa călită, se pune o jumătate de cană cu apă, se lasă să fiarbă la foc mic 15 minute.

Se adaugă palariile ciupercilor tăiate în 4 și se lasă să fiarbă la foc potrivit până scade apa.

Se servește cu salată de varză creață.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.