Ziarul electronic al arădenilor

Lasagne cu paste, ciuperci și legume

Ingrediente:

Foi de lasagne (cam 20 buc)

Paste spirale 150 g

150 g gălbiori din conserva (ciuperci)

Brocolli

Amestec mexican de legume (morcovi, mazăre, ardei roșu, boabe de porumb)

3 linguri smântână

400 ml lapte

o lingură amidon

50 g crema branza Philadelphia

200 g cașcaval mozzarella

sare,piper, nucșoară

unt

Mod de preparare:

Pastele se fiert de jumătate. La fel și brocolli. Ciupercile (mie îmi plac foarte mult gălbiorii) le-am călit cu puțin unt și legumele. La urmă se adaugă și brocolli. Peste amestecul de legume, am pus smântâna amestecată cu laptele și amidonul și crema Philadelphia. Am condimentat foarte bine. Am amestecat pastele cu legumele și ciupercile. Se unge un vas ceramic cu unt și se așează un strat de foi de lasagne. Apoi pastele cu legume, iarăși foi de lasagne. Ultimul strat să fie de paste. Deasupra se răzuit cașcavalul. Se pune la cuptor până s-au rumenit și s-au pătruns și foile de lasagne. Se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.