Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

File de pangasius crocant

Ingrediente:

două bucăți file de pangasius, ulei măsline, făină, mălai, tarhon, zeama de la jumătate de lămâie

Mod de preparare:

Bucățile de pangasius de taie în două și se pun la marinat cu zeama de lămâie, ulei de măsline și tarhon timp de 30 minute. Într-o farfurie se pun egal făina și mălai, se amestecă și se dau feliile de pește prin compoziție. Se pun la prăjit pe ambele părți. Se scot pe un șervet de hârtie. Se servesc cu cartofi natur și mujdei de usturoi.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.