Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Fasole la cuptor

Ingrediente:

500 gr. fasole grasă

o ceapă

2 căței de usturoi

o legătură de mărar

2-3 linguri de bulion

un morcov

sare, piper, ulei

apă

Mod de preparare:

Cu o seară înainte se pune fasolea la înmuiat. A doua zi se pune în oala cu apă și sare să fiarbă.

Într-o tavă se pune ceapa și usturoiul date pe răzătoare, se toacă mărarul, se taie morcovul rondele, se pune bulionul, sarea, piperul și fasolea fiartă, se mai pune ulei și puțină apă.

Se dă la cuptor și se lasă 20 de min.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.