Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Dovlecei cu sos de usturoi

Ingrediente:

2 dovlecei

două fire de usturoi

jumătate legătură pătrunjel

o lingură ulei de măsline

sare dupa gust

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se taie rondele sau pe lungime. Se pune pe foc tigaia dry cooker, iar când s-a încins se pun dovleceii. Se prăjesc  5-7 minute pe fiecare parte. Sosul de usturoi: firele de usturoi curăţate, spălate şi tocate mai mare se pun în blender împreună cu puţină sare, pătrunjelul tocat şi uleiul de măsline. Se lasă până se formează o pastă (3 min), şi se subţiază cu puţină apă.

Dovleceii se pot servi calzi sau reci cu sos.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.