Ziarul electronic al arădenilor

Crochete de orez

Ingrediente:

250 gr. de orez fiert

o ceapă verde

jumătate căţel de usturoi

două linguri de caşcaval ras

o lingură de brânză

un ou

piper, sare, boia

pesmet

ulei

Mod de preparare:

Într-un castron se pune orezul fiert, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat mărunt, oul, brânza, caşcavalul, sare şi piper. Se amestecă totul bine şi se dă la frigider pentru o oră.

Cu mâinile trecute prin apă rece se ia din compoziţie şi se formează crochete.

Se dau bine prin pesmet.    Se presară un pic de boia deasupra.

Se prăjesc într-o tigaie cu câteva linguri de ulei încins pe ambele părţi până se rumenesc.

Se servesc calde cu salată.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.