Ziarul electronic al arădenilor

Conopidă cu muștar

Ingrediente:

o conopidă mare

4 linguri muștar clasic

4 linguri ulei măsline

chimen măcinat

piper alb

sare

pesmet

Mod de preparare:

Conopida se desface în buchețele, se opărește în apă sărată până se înmoaie ușor. Scurgeți conopida de apă și condimentați cu piper alb și chimen măcinat. Amestecați muștarul cu două linguri de ulei și două linguri de apă. Treceți buchețelele de conopidă prin acest sos și apoi prin pesmet. Conopida astfel pregătită o puneți la cuptor în tava tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare buchețel de conopidă cu ulei și mențineți la copt până încep să se rumenească. Serviți cu legume proaspete de sezon.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.