Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciorbă de potroace

Ingrediente:

un pui mare gras

zarzavat de ciorbă: morcovi, cartofi, țelină, pătrunjel, ceapă, ardei gras, dovlecel, păstârnac

o caniță suc de roșii

o căniță orez

un litru și jumătate de zeamă de varză

un litru de borș

tarhon

smântână pentru servit

Mod de preparare:

Se spală și se curăță puiul, se porționează și se pune în oala cu apă la fiert. Când dă în clocot se ia spum și se pun legumele tocate mărunt. Se lasă să fiarbă, se adaugă și orezul și apoi când carnea și zarzavatul sunt bine fierte se pune sucul de roșii și zeama de varză. Se sărează după gust și în funcție de cât de acră este ciorba se mai pune borșul sau nu. Se pune și tarhonul și se servește cu smântână.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.