Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de porc cu gulii

Ingrediente:

2 morcovi

două cepe verzi

o ceapă roșie

o tijă țelină

un ardei iute

o gulie

o lingură pastă dulce de ardei

un pahar bulion

un os porc

50 ml ulei

sare

Mod de preparare:

Osul de porc se opărește cu apă clocotită. Se pune la fiert în apă sărată. Legumele se curăță, se spală și se toacă mărunt cuburi/rondele. Gulia se taie cuburi mai mari.

Se călește în puțin ulei ceapa roșie, ceapa verde, morcovul și ardeiul iute.

Se pun legumele călite în oala unde fierbe osul de porc.

După 15 minute se adugă gulia și pasta de ardei. Se fierbe încă 10 minute impreună.

Se adaugă sucul de roșii și se drege gustul cu sare dacă este nevoie.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.